About

MASSY Magazine is een zorgvuldig samengesteld online beautymagazine waar make-upartieste, haarstyliste en beautylover Nanja Massy (30) haar passie voor all things beauty op een frisse, originele manier wil delen. 

MassyCreations

Oorspronkelijk was Nanja leerkracht geschiedenis en kunst, maar die baan gaf ze al snel op voor de passie die ze van kindsbeen af koesterde: beauty. Zo kwam – zonder enige vooropleiding – MassyCreations tot stand, een beautystudio waar Nanja make-up- en kapselworkshops geeft. Cursussen allround visagie en haarstyling aan de Antwerpse Schoonheidsschool zorgde ervoor dat ze zelf de nodige technieken onder de knie kreeg. 

MASSY Magazine

Na talloze klusjes als make-upartiest voor fotoshoots, editorials & commercials, twee jaar als vaste beautyexpert & blogger bij Belmodo en de lancering van haar eerste boek ‘Do it yourself beauty’ groeide de droom om ooit haar eigen beautymagazine te lanceren, samen met mensen die minstens even gepassioneerd zijn door beauty als zijzelf. MASSY Magazine was de logische eerste stap: een toegankelijk, maar vernieuwend en kwalitatief online beautymagazine, waar ze zelf de artistieke leiding voor haar rekening neemt. 100% Nanja Massy. 

Nanja Massy

Wie is Nanja Massy? Een fashionista die de Delvaux-enveloppeclutch die ze van haar oma erfde koestert en bijhoudt voor de volgende generatie. Een foodie die maar niet genoeg kan krijgen van truffelpasta. Een tortelduifje dat al 6 jaar gelukkig samen is met Willem en sinds april 2018 getrouwd. Een levensgenieter die zodra het kan, gaat eilandhoppen in Griekenland, waar ook haar roots liggen. Maar bovenal een beautyexperte met een groot zwak voor mascara die nooit zonder lipstick de deur uitgaat, en die niets liever wil dan haar kennis delen.

Enjoy!


Zoek je iets?