Word jij de nieuwe beauty advisor van Mylène ?

 

Samen met Mylène ga ik op zoek naar echte beauty lovers die graag van hun passie hun beroep willen maken. Ben jij zo iemand? Lees dan snel verder! 

Eerst even wat meer informatie over Mylène, al meer dan vijftig jaar een klassieker: 

Mylène staat voor ‘samen mooier’. Dat begon in 1965, toen de Mylène-olie werd ontwikkeld, hét wondermiddel voor een gezonde huid en glanzend haar. Meer dan vijftig jaar na de start kies je bij Mylène uit een uitgebreid productaanbod binnen de collecties Beauty, Home én sinds kort ook Style.

Mylène gaat voor persoonlijk advies op maat, originele producten van topkwaliteit en mensen samenbrengen op gezellige homeparty’s. 

Ze ontwikkelen bijna alles in eigen huis, met een 100-tal Mylène-medewerkers: van het onderzoek en de productontwikkeling in hun eigen laboratorium tot de verpakking. Resultaat: verschillende kwaliteitslabels – een garantie voor de veiligheid en kwaliteit van hun producten. Ze spelen in op internationale nieuwigheden in cosmetica, design en fashion, maar zetten ook zélf trends. Bovendien zijn hun producten alleen via homeparty’s verkrijgbaar, en vind je ze dus niet in de winkel: een uniek concept waarbij de klant en zijn/haar wensen en behoeftes centraal staan! 

Hun assortiment: 

Crèmes voor de allerkleinsten, een stevige Oosterse scrub of een exclusief serum dat je huid laat stralen als nooit tevoren, … . Mylène Beauty verzorgt het hele gezin van top tot teen. Alles draait om luxe, elegantie en comfort. Ook in hun Home-collectie: daarin vind je comfy nachtkleding om de hele dag in rond te lopen, allesreinigers die jou het werk uit handen nemen en frisse interieurparfums en sfeerbrengers. Kortom: honderden producten, voor elk wat wils.

Oh, en wist je dat vanaf december 2018 al hun producten ook online te koop zullen zijn via hun webshop ?! Deze zal het unieke workshop-concept ondersteunen en aanvullen: stay tuned!

Om haar gepassioneerde team te versterken is Mylène op zoek naar enthousiaste Beauty Advisors.

Wat houdt deze (bij)job precies in? 

Een Mylène Beauty Advisor of consulent(e) zorgt voor een avond vol ontspanning en fun. Ze deelt al haar beautygeheimen, van een alledaagse make-uplook tot een feestelijke avondlook, maar evengoed ook alle stappen van een correcte gelaatsverzorging. Maar ze kan ook je badkamer een hippe make-over geven of je meenemen in de wereld van verleidelijke kleuren en geuren. Tijdens de party krijgen de deelnemers persoonlijk advies en mogen ze al de producten smeren, proberen, ruiken en uittesten. Een Mylène Beauty Advisor is haar eigen baas: ze bepaalt zélf haar uren en agenda en dus ook zélf haar loon. Ze verdient aan elk product dat ze verkoopt en ontvangt daarbovenop aantrekkelijke bonussen. Ze kan ook deelnemen aan leuke acties, wordt persoonlijk gecoacht en kan terugvallen op zowel een intern als een extern team van even gepassioneerde collega’s. Wist je trouwens dat er elke dag zo’n 220 Mylène-parties plaatsvinden? Zo komt Mylène elk jaar over de vloer bij 97.000 gastvrouwen – goed voor 630.000 enthousiaste klanten!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je graag meer weten over deze job? Neem dan contact op met Mylène via deze link en zet jouw talent en passie voor Beauty om naar een droomjob als Beauty Advisor bij Mylène ! 

Succes! 

Liefs,

Nanja & het Mylène-team 

Fotograaf: Birgit Sterckx 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?