Steeds op zoek naar het allerbeste? Dan is Dyson Supersonic wat je nodig hebt!

Steeds op zoek naar het allerbeste? Dan is Dyson Supersonic wat je nodig hebt!

Ik was mijn haar gemiddeld één tot twee keer per week. Meer probeer ik te vermijden, want dat kan je haar en hoofdhuid uitdrogen. Een jaar geleden was mijn haar wassen altijd een hele klus. Ik heb dan wel fijn haar, ik heb ook veel haar, dus mijn haar wassen nam altijd veel tijd in beslag. Ik föhn het wel altijd voor het mooiste resultaat: dan gaat het minder snel pluizen en heb je meer glans. Toen leerde ik de allernieuwste lancering van Dyson kennen, de Supersonic-haardroger. Je weet wel, Dyson van de hoogtechnologische stofzuigers. En door de Supersonic werd dat vervelende klusje opeens leuk.

In het begin wist ik niet goed wat ik ervan moest denken. Het ziet er ook niet echt uit als een haardroger. Een mooi, strak design met een holle cilinder op een rechte staaf. Ze bestaan ondertussen in verschillende kleuren. Het is een uniek droogsysteem waar je maar liefst € 399,00 voor moet neertellen. Maar als beautygoeroe moest ik daar uiteraard het fijne van weten en tot op de dag van vandaag kan ik je zeggen dat hij elke cent waard is. Een investering die loont als je net als ik wekelijks je haar droogt of last hebt van onhandelbare lokken.

Ik gebruik de Dyson Supersonic nu meer dan een jaar en kan hem niet meer wegdenken uit mijn badkamer. Op vakantie, citytrip, bezoek aan de wellness … Werkelijk overal neem ik hem mee. Maar wat is er nu zo speciaal aan deze haardroger? Waarom is hij beter dan alle andere op de markt? Want je moet er natuurlijk wel een (spaar)centje voor overhebben.

Op Dysons internationale persevent in Parijs kwam ik er alles over te weten. Ze hebben maar liefst vier jaar gewerkt in hun haarlaboratorium om tot deze innovatie te komen. Na veel testen en experimenteren (o.a. kijken hoe het haar reageert op extreme warmte) zijn ze tot deze wonderhaardroger gekomen. Ja, zo mag hij echt wel genoemd worden!

Het droog blazen van je haar gaat met deze haardroger dan ook verrassend snel! In minder dan een kwartier heb je het voor elkaar. Terwijl het bij mij anders makkelijk meer dan een halfuur kon duren. Dat is dus drie keer sneller dan andere haardrogers. Heel handig als je in de ochtend graag nog snel even je haar wil wassen.

Nog een pluspunt is de warmtebron van de Supersonic. Echt heet wordt de lucht eigenlijk niet, waardoor hij je haar en hoofdhuid niet of minder gaat beschadigen. Wel raad ik je aan om voor je je haar begint te drogen nog steeds een hittebescherming te gebruiken in de vorm van een spray of crème.

Droog blazen gebeurt heel snel en veilig. De Supersonic-haardroger heeft een intelligente warmtecontrole waardoor het haar niet wordt blootgesteld aan buitensporige temperaturen. Een glazen parelsensor meet de temperatuur 20 keer per seconde en geeft deze informatie door aan de microprocessor die het dubbel gelaagde verwarmingselement aanstuurt. Ook maakt de haardroger geen irritant geluid zoals vele andere toestellen wel doen. Zeker een pluspunt wanneer je lief bijvoorbeeld nog ligt uit te slapen maar jij je al vroeg in de badkamer staat klaar te maken.

De haardroger bestaat uit drie magnetische opzetstukken. De haardroger is dan ook niet compleet zonder er eentje op te plaatsen. Je kan kiezen tussen een opzetstuk om te drogen, eentje om te drogen & te stylen en een diffuser om te drogen in krullen.

Je kan er dus ook perfect je haar mee gaan stylen. Gebruik dan het opzetstuk dat lucht onder een hoek van 20 ° blaast. Het is makkelijk om in de ene hand een borstel te houden en in de andere hand de Supersonic. Voor mooi gebrusht haar of sexy beach waves hoef je dus niet meer naar de kapper.

Op het toestel kan je dan kiezen tussen een van de drie warmte- en blaasstanden. Heb je dun en fijn haar? Dan is warmtestand 1 tot 2 voldoende. Heb je veel en dik haar? Dan kan je beide op maximum zetten. Om je droogbeurt te eindigen kan je de blauwe knop induwen voor koude lucht. Deze zorgt voor een extra gezonde glans als finishing touch.

Dus ladies, zet hem bovenaan op je wish list voor je verjaardag/feestdagen of leg samen met familieleden/vriendinnen: je zal me achteraf nog bedanken. De Supersonic doet echt wat hij belooft: snel droog blazen, je haar gezond houden, veel volume en glans geven, én je kan hem gebruiken als handige stylingtool.

Ik wil nog heel graag Marie-Paulien Otten, PR-manager Benelux, en Aurélie Van Havenbergh, PR-executive Benelux van Dyson, bedanken voor deze hele fijne en interessante perstrip!

Fotografie: Charis Boel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?