De mooiste feestcollecties

Je bent ongetwijfeld nog helemaal in feeststemming! Daar hoort natuurlijk ook een gepaste make-up en kapselcreatie bij. Hier voor jullie mijn favoriete feestlooks op een rijtje. Laat je betoveren door de mooiste collecties.

Guerlain – Kerstcollectie geïnspireerd door het boek ‘A Moveable Feast’ van Ernest Hemingway

In het boek van Ernest Hemingway verklaart de schrijver zijn ode aan de stad Parijs, de stad waar hij in de roaring twenties verbleef en waar hij volop meedeed aan het artistieke leven in de stad. De kerstmake-upcollectie van Guerlain laat deze mooie, sprankelende tijd herleven met de schitterende verpakkingen van de producten.

De collectie is limited edition en bestaat uit een Palette Gold, € 78,00; Météorites Gold Pearls, € 59,00; Terracotta Gold Light Highlighter, € 59,00; twee opvallende lippenstiften Rouge G 822 Glamourous Cherry & 823 Flaming Red, en als kers(t) op de taart de Gold Light Topcoat, € 25,00, waarmee je subtiel een gouden laagje op je wimpers aanbrengt.

Haarstick: So-Phi.com

Yves Saint Laurent – Dazzling Lights, de Holiday Look 2017 van YSL Beauté

De Dazzling Lights-collectie is geïnspireerd op de kleuren die tevoorschijn komen bij vuurwerk. Denk aan roségoud, felrood, goud, zilver en taupe. Een explosie van kleuren en glanzend licht. Mooi aangezette ogen, feestelijk gekleurde lippen en vooral veel glitter & glamour.

De verpakkingen zijn speciaal ontworpen voor de feestdagen, met roze glitters in de vorm van uiteenspattend vuurwerk, echt prachtig!

De collectie bestaat uit een Multi-Use Makep Palette, € 99,50; 2 kleuren Touche Éclat, € 39,50; 2 kleuren nagellak, € 27,50; en 4 kleuren Rouge Pur Couture Lipstick, € 37,50.

Losse krullen dankzij de nieuwe Babyliss Digital Sensor Stijltang

Chanel – Collection Libre 2017 Numéros Rouges Limited Edition

Rood, het centrale thema in deze eindejaarscollectie van Chanel. Prachtige warme tinten die een winters gelaat meteen opfleuren. Denk aan matte of glanzende rode lippen. De verpakkingen zijn wondermooi, de rode flacon brengt ons al helemaal in de kerstsfeer.

Op de ogen kan je het subtiel houden met gouden en beige tinten, of je kan je blik meer accentueren met aubergine en smaragdgroen.
De collectie omvat: Ombre Première Crème, € 34,00; Crèation Exclusive, € 58,00; Stylo Yeux Waterproof, € 26,00; Rouge Allure / Rouge Allure Velvet, € 38,00; Rouge Coco Gloss, € 31,00; Le Vernis Longwear, € 25,00.

Een strakke paardenstaart met transparante Invisibobble en Redken Triple Take 32 Extreme High-Hold-haarspray.

Fotograaf: Valeriya Maltsava 

Make-up artiest: Peggy Timmermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?