Clinique – Simple Routines

Als ik mijn ochtendritueel zou moeten omschrijven, dan is dat in de eerste plaats mijn wekker lekker lang laten snoozen, de eerste binnenkomende mailtjes bekijken in bed en mijn huid verwennen met een heerlijke crème: Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate.

Aangezien ik voor mijn job als make-upartiest mijn eigen uithangbord ben, vind ik het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en te hydrateren. Als mijn huid er goed uitziet, dan voel ik mij ook gewoon beter. Ik gebruik nu al een tijdje het Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate en merk een duidelijk verschil op. Mijn huid blijft de hele dag gehydrateerd en voelt zacht en aangenaam aan.

Doorheen de dag kan ik snel gaan glimmen, vooral aan de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Daarom ben ik zo’n fan van deze crème: het is geen te dikke crème die mijn huid doet glimmen, nee, hij bestaat uit een gel-waterbasis. Die geeft je in de ochtend ook meteen een fris gevoel. Wat wel echt nodig is om mij wakker te maken, want ik ben absoluut geen ochtendmens, hahaha.

Nog een pluspunt aan deze dit Hydrating Supercharged Concentrate is dat het 100% parfumvrij is, en dus geschikt voor elk huidtype, zelfs gevoelige huidjes. Erg handig, want onze huid heeft elk seizoen eigenlijk andere behoeften. Zo is mijn huid in de winter sneller droog, maar omdat deze gelcrème zo hydraterend is, maar mijn huid toch niet doet glimmen, kan ik hem het hele jaar door gebruiken.

Als ik de deur niet uit hoef te gaan, dan breng ik enkel deze crème aan, geen make-up. Op die manier laat ik mijn huid rusten, en de crème geeft mijn gelaat meteen een boost. Echt een zalig gevoel! Als ik buitenshuis werk, dan breng ik naast dit concentraat ook nog een oogcrème, mascara en wat lippenstift aan.

Wat de behoeften of wensen van je huid ook zijn, Clinique weet raad: de producten doen gewoon wat ze beloven.

Hebben jullie ook een favoriet verzorgingsproduct van Clinique? Laat het me dan zeker weten, dan ga ik het ook eens uitproberen.

De Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate is verkrijgbaar via de webshop van Ici Paris XL en Clinique.

Fotograaf: Valeriya Maltsava 

2 Reacties

 1. 30/04/2018 / 13:54

  You have shared excellent information on this page with the outstanding steps to eliminate the dryness w from the Sensitive skin of body in a seven days and increase the beauty of skin by using the hydrating food with applying hemp seed oil with the best moisturizer daily according to the period of a time after the recommendations of a doctor and remember the instructions of a doctor which help you to eliminate this kind of skin dryness disease with the best skin moisturizer ,My suggestion is you must go to a doctor one time in a week for starting of proper treatment of eliminating dryness with skin moisturizer appeared on the Sensitive skin of body for increasing the beauty of skin in a summer season due to the effect of sun rays,keep it in your mind don’t work in the light of sun because the heat of sun with the dust particles of sun rays increase the rough dryness and cracks with lines on the skin due to the demaged of skin layers cells after the working of some time you notice the color of skin become black and cracks with lines are increased on the Sensitive skin of a body this is also a effect of skin cancer . So take care of skin and avoid to work in a light of sun . you also use a mask on the face if necessary to work in the light of sun and also use carrot in the food salad .
  Thanks.

 2. 07/10/2018 / 13:48

  Ꭲhank you for the auspicious writeup. It in fact
  was a amusement account it. Look advanced to more adxed agreeqbⅼe from yoᥙ!
  By the way, how could we communicate?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?