Aan het zwembad of aan zee breng je deze beautyproducten mee

Aan het zwembad of aan zee breng je deze beautyproducten mee

Niks zaliger dan met dit heerlijke warme weertje te liggen dobberen in een verfrissend zwembad of te vertoeven aan zee, waar een briesje verkoeling brengt. Enkele beautyproducten mogen we dan niet vergeten. Kijk maar even mee wat je zeker moet bijhebben in je strand- of zwembadtas.

Filorga – UV-Bronze Mist SPF 50
Dit zonneproduct is geen typische dikke crème, maar net een lichte, transparante spray. Heel makkelijk en snel om aan te brengen, en doordat je het product vernevelt, hoef je je niet eens in te smeren. De spray biedt een hoge zonnebescherming, maar gaat je gelaat ook verfrissen en hydrateren. De mist heeft zelfs een antiverouderende werking! €29,90, exclusief te verkrijgen bij Ici Paris XL.

Puressentiel – Express-scrub hardnekkige zones
Deze scrub bestaat voor 99% uit natuurlijke bestanddelen: 18 essentiële oliën en koffiebonen als peelingbooster. Hij geeft je een zijdezachte huid en gaat ook sinaasappelhuid aanpakken. De huid ziet er steviger en strakker uit. € 19,75, verkrijgbaar bij je apotheek.

Carven – Le Parfum
Een van mijn favoriete geuren deze zomer is Le Parfum van Carven. Heel eenvoudig, fris en luchtig. Precies hoe een zomerse geur moet zijn. Het flesje straalt pure klasse en fashion uit. De hoofdnoot bestaat uit witte bloemen. € 63,50, exclusief te verkrijgen bij Planet Parfum.

&OtherStories – Crinoline Green Body Fragrance
Een goed parfum is onmisbaar in de zomer, maar het kostbare goedje over je hele lichaam verstuiven is misschien wat te veel van het goede. Een bodymist is een leuk, verfrissend alternatief. Deze bestaat in een handig travel-formaat en past dus perfect in je handtas. Je kan hem ook op je benen gebruiken voor extra glanzende benen. € 25,00, via de & Other Stories-webshop of -winkels.

Bio Beauté by Nuxe – Cologne Fraîche Méditerranéenne
Deze frisse eau de cologne mag je over het volledige lichaam gebruiken. Met verfrissende, Mediterrane toetsen van citroen en neroli is het de typische Bio Beauté-geur van Nuxe. De eau de cologne bevat 99,1% aan natuurlijke ingrediënten en 86% van de ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw. € 22,34, verkrijgbaar bij je apotheek.

Met dank aan Thelma Coffee and Design voor de prachtige locatie.

Fotograaf: Charis Boel 

Zwembad-kimono: Zaimara 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?