Geweldige krullen in een handomdraai dankzij de Kruidvat Salon Hair Collection

We willen dat ons haar er mooi en gezond uitziet, maar zonder dat we er veel tijd en werk moeten insteken. Ik ontdekte de Kruidvat Salon-collectie en was erg onder de indruk. Niet alleen was ik verrast over het resultaat van de producten maar ook over het voordelige prijskaartje. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

De collectie bestaat uit 10 producten bedacht en ontworpen met de hulp van professionele kappers. Ik heb mijn 4 favorieten voor jullie geselecteerd in een makkelijk en snel alledaags kapsel. In 4 makkelijke stappen creëer jij in een mum van tijd geweldige krullen. Ook perfect om mee naar een feestje te gaan bijvoorbeeld: aan jou de keuze.

Wat heb je nodig

-Kruidvat Salon Hair Collections Curl Definition Styling Mousse € 2,49
-Kruidvat Salon Hair Collections Heat Protection Styling Spray € 2,79
-Kruidvat Salon Hair Collections Volume Perfection Styling Spray € 2,79
-Kruidvat Salon Hair Collections Shine Perfection Styling Spray € 2,79
-Kruidvat-puntkam voor meer volume € 1,29

Optioneel: Kruidvat Professional-krultang € 14,99

> Al het materiaal en producten zijn van Kruidvat en beschikbaar in hun filialen en/of webshop.

STAP 1

Start met handdoekdroog haar. Neem de Curl Definition Styling Mousse en verdeel een dot schuim over beide handpalmen. Verdeel daarna gelijkmatig over de lengtes en punten van je haar.

Begin dan je haar naar boven toe te kneden, startende bij de punten. Hou je hoofd wat schuin of hang voorover voor maximaal effect. Laat het daarna natuurlijk drogen. Ga gezellig een boek lezen of iets anders doen, maar blijf om de 5 minuten je haar kneden tot het droog is voor het beste resultaat.

STAP 2

Is je haar volledig droog en je wil toch graag meer afgelijnde krullen, plaats dan met behulp van de Kruidvat Professional-krultang extra krullen. Vergeet echter niet om eerst je haar te beschermen tegen de hitte van de krultang met de Heat Protection Styling Spray. Goed verstuiven over de lengtes en punten van je haar. Selecteer dan plukjes haar die je rond de stijltang draait en nadien losmaakt met de vingers voor een nonchalant resultaat.

STAP 3

Je neemt er je puntkam bij om het haar aan de wortels te touperen voor extra volume. Neem een plukje – dit kan je makkelijk doen met het rechte stuk van de kam – hou het recht omhoog en toupeer van de wortels tot ongeveer het midden. Spray er nadien de Volume Perfection Styling Spray over voor extra lange fixatie/houdbaarheid. Kam nadien het haar weer plat zodat het niet rommelig oogt.

STAP 4
Werk af met de Shine Perfection Styling Spray. Deze voorziet je kapsel van een hoog glamourgehalte en de nodige glans. Droge punten vallen minder op en je haar ziet er gezond en stralend uit.

Veel plezier met de uitwerking van jou perfecte krullenlook! Laat me zeker jouw resultaat zien met #massy, ik ben alvast benieuwd!

 

Met dank aan Cheetah Home voor de prachtige locatie

Videografe: Sarah Bourguignon

Fotograaf: Charis Boel
Strepen pakje: H&M 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?